Іноземного крадія та викрадену іномарку затримано на кордоні

НАЗАД
15 березня 2018 09:46

У пункті пропуску «Кучурган» під час оформлення подорожуючих громадян прикордонниками Білгород-Дністровського загону спрацювала міжнародна база даних Інтерполу. Громадянина Молдови розшукували правоохоронні органи на батьківщині за підозрою скоєння крадіж

Іноземного крадія та викрадену іномарку, що перебували у міжнародному розшуку, затримали співробітники прикордонного відомства минулої доби.

У пункті пропуску «Кучурган» під час оформлення подорожуючих громадян прикордонниками Білгород-Дністровського загону спрацювала міжнародна база даних Інтерполу. Громадянина Молдови розшукували правоохоронні органи на батьківщині за підозрою скоєння крадіжки.

Крім того, учора в пункті пропуску «Гоптівка» військовослужбовці Харківського загону виявили викрадений в Україні автомобіль «Volkswagen» 2007 року випуску. За кермом транспортного засобу російської реєстрації знаходився наш співвітчизник.

По даним фактам поінформовано українське бюро Інтерполу в м. Києві. Затриманого іноземця та іномарку передано співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси